Wie zijn wij

Welkom op de site van de Praktijk voor Coaching & Mediation in Assen, te vinden onder het korte internetadres www.co-me.nl
De praktijk voor Coaching & Mediation is van Marga Steenmeijer en Johan Pors gevestigd in Assen.
Marga Steenmeijer is haar loopbaan begonnen in het onderwijs en heeft jarenlang als beleidsmedewerker gewerkt bij de Gemeentelijke Sociale Dienst in Groningen. Marga Steenmeijer is MFN-registermediator en gespecialiseerd trainer en coach in conflictoplossing en conflictpreventie. Marga Steenmeijer is in 2000 gestart met de Praktijk voor Coaching & Mediation Assen.

Johan Pors is in 1978 zijn loopbaan begonnen bij Justitie. Hij is bij deze werkgever unitmanager en beleidsmedewerker geweest. Johan Pors heeft als gezinstherapeut gewerkt in het Academisch Ziekenhuis, en heeft les gegeven op het HBO-maatschappelijk werk. Hij heeft zich gespecialiseerd in communicatietechnieken en de systeemleer. Johan Pors heeft de Voortgezette Opleiding voor relatie- en gezinstherapie gedaan en heeft zich daarna met de studie organisatiepsychologie georiƫnteerd op bedrijfsprocessen. Johan Pors heeft veel ervaring met individuele coaching en teamcoaching. Daarnaast heeft hij trainingen gegeven op het gebied van communicatie en management.


Contact Co-me

Coaching & Mediation
Burg. Jollesstraat 16
9401 LE Assen

Tel.: 0592-301988
E-mail: info@co-me.nl

KVK-nummer: 04060804
BTW-nummer: 121717781B0

Overig advies

Echtscheidingsmediation
Relatiecoaching

bureauechtscheiding.nl